Voorbereiding

ReigerpadWanneer je een weg van zo een 3 à 4 maanden zal wandelen is enige vorm van voorbereiding toch wel noodzakelijk. Tot de start van mijn weg naar Compostela heb ik me voorgenomen om dagelijks een wandeling te doen tussen de 12 en 22 km. Wanneer je een zondagse wandeling doet van 1 uur, dan valt dit mee! Voor mij toch. Je lichaam protesteert niet, je komt thuis, geniet na en ’s anderdaags een nieuwe dag. Echter als lange afstanden dagelijks voor de boeg staan dan kan je wel andere dingen gaan voelen.

Zo kwam ik tot de vaststelling dat als ik langer dan een uur stap. Ik toch wel iets begin te voelen aan mijn voeten. Ze worden warm en mijn  tenen van mijn rechtervoet protesteren. Een pijn blijft dan continu aanhouden. Daardoor besef ik hoe waardevol een voorbereiding kan zijn. Want als ik hier niet naar zal kijken voel ik heel goed dat vier maanden stappen onmogelijk zal zijn. Een afspraak bij de podoloog zal dan ook noodzakelijk zijn.

2 gedachtes over “Voorbereiding

  1. bon je ne comprends pas le néerlandais mais je crois que tu pars sur le chemin de Compostelle !! quelle chance, je suivrai ton aventure au moins en images faute de pouvoir lire tes commentaires !
    bon chemin…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s