Goud – kleurig

20140202_144717_1-2Vorige week wandelde ik doorheen de Kalkense Meersen. Uren kan je wandelen in dit mooi natuurgebied. Om even niet op harde wegen te wandelen nam ik het Reigerspad. De modderige paden zijn er omgeven door wijdse velden. De zon kwam te voorschijn. De wind liet het hoge rietgras vrolijk dansen terwijl de zon de pluimen een goud – kleurig bad gaf. Toen ik me bewust werd van wat er voor en rondom mij aan het gebeuren was, voelde ik mijn borstkas heel snel op en neer gaan. De tranen kwamen in mijn ogen staan. Goud-Kleurig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s