Ontmoetingen

20140309_162305_1

Gisteren kwam het onderwerp Facebook en verslaving aan de orde. Met vragen als ‘wat maakt FB zo moeilijk weerstaanbaar en hoe geraak je ervan af’. Ik moet toegeven dat FB voor mij bijna een noodzaak is geworden.  Hoeveel keer dat ik het al heb verfoeid en toch… Het ‘contact’ is voor mij de grootste reden van het waarom. Nadien kwam er de vraag ‘wat zou een andere manier zijn waardoor je die nood kan invullen?’ Op 2 minuten na (want ja ik was geplakt aan FB 😉 ) antwoordde ik ‘naar buiten komen’. Dit heb ik dan ook gedaan. Mijn wandelschoenen aan, rugzak op de rug en gaan genieten van de zon en natuur als voorbereiding naar Compostela. Het was me gelukt. De computer was dicht. De daarop volgende uren waren voor mij een levende FB geworden met ‘sociale- contacten’. Dank je wel Marleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s