‘Mezelf’

20140312_074942_1_20140312080723841_20140313131849382-2Oorspronkelijk is deze blog ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar informatie omtrent de Camino, om dan op mijn beurt deze te delen met anderen. Het delen vóór – tijdens en na het stappen. Dit was voor mij het eerste voor de hand liggende reden. Dagelijks nieuwe verhalen op het net plaatsen. Op zich niets mis mee.

Een andere reden is dat op deze manier mensen aan het thuisfront mij kunnen volgen. Een geruststelling voor sommige personen want ik had nooit gedacht dat een reis doorheen 3 landen in Europa zoveel angst kon teweeg brengen bij anderen. En daar begint het schoentje te wringen. Niet gezond, want mijn voeten zullen veel zorg nodig hebben.

Wat ik hier echter was vergeten is mezelf… en sedert vorige week werd ik door verschillende omstandigheden daar heel sterk op gewezen. Zelf een hedendaags banaal communicatie middel ‘FB’…wat toch niet zo banaal voelt als je er dieper over nadenkt.

Ik stap deze Camino voor mezelf en vandaag durf ik dit eindelijk eens te zeggen ‘VOOR MEZELF’ . Ik maak deze blog omdat ik graag deel en daar veranderd er niets aan. Wat wel veranderd is dat het zal gebeuren op het gepaste moment in tijd en plaats,  rekening houden met mezelf.

Een gedachte over “‘Mezelf’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s