Lèone

image

14 april 2014 – Naar de bakker om verse boter croissants. Léone was er heel blij mee ook al kwam er eventjes uit “Ce n’est pas dimanche”. Haar ogen fonkelden. Ik neem afscheid van Lèone en sla bij het buiten gaan naar links af. “Non, non c’est part la”. Ik leg haar even uit dat er een schelp voor haar deur aanwezig is die me de weg wijst. Ze kijkt me verwonderd aan. Ik zwaai nog even en mijn weg begint via het abdij van Hautevillers.  Nadien daalt de weg via wijngaarden richting de Marne. Na een uur wandelen kom ik terug Anja en Wanda tegen. Ik was blij want het plotse afscheid van gisteren voelde niet goed. Na een lange tocht van 6 km doorheen de bossen, zie ik een oude abdij, kasteel,  boerderij staan. Ik waagde mijn kans voor een overnachting.  Jammer maar helaas.  Een klooster leven is blijkbaar nog niet voor me. Dan maar naar het volgende dorp. Zonder tijdsbesef komen we aan in Montmort de Lucy.
Een korte en krachtige helling bracht me op een terras tussen het kasteel en het gemeentehuis. Een uur later komt me iemand oppikken voor een overnachting bij particulieren.

Montmort

Montmort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s