Troyes

Kathedraal Troyes

Kathedraal Troyes

18 april – Nog voor de middag kom ik aan in de Kathedraal van Troyes. Nadien stap ik wat verder naar het seminarie van Notre Dame de Isle waar ik nu momenteel op een bank in de gang zit eventjes genieten van rust en internet verbinding. Buiten is het bijna donker. Mijn dagelijks wasje hangt te drogen in mijn seminarie kamertje. Straks nog even een verwenbeurt: voetmassage, slaapthee en Belgische chocolade om het kleine meisje in mij te plezieren en natuurlijk het grote meisje ook ;).

Kathedraal Troyes

Kathedraal Troyes

3 gedachtes over “Troyes

 1. Hoi Jasmine, ik ben weer thuis en ga je volgen.
  We hebben zo te lezen het laatste stuk steeds achter elkaar aan gelopen.
  Anja en ik zijn op vrijdag vlak voor Troyes gestopt en toen naar Nederland gegaan.
  Wat een prachtige foto’s heb je geplaatst, het raam met prachtig licht op de deken vind ik subliem samen met de foto in de kathedraal.
  Je schrijft prachtig, je bent een heel mooi en warm mens en ik heb van je genoten tijdens onze wandeling.
  Geniet van de tocht en prachtige momenten.
  Liefs Wanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s