De korrel

image

25 mei – De nachtrust in de pastorij heeft me goed gedaan. Samen met Patrick verlaten we de pastorij na een rustig ontbijt. In de stad gaat Patrick nog even naar de kerk. Onze wegen scheiden zich. Een lange weg een drukke baan, niet zo plezant.  Een heel eind verder stopt er een wagen midden de weg en rijd kort erna verder. Zou dit een signaal geweest zijn. Inderdaad,  net daar een afslag naar rechts. Zonder deze wagen had ik het niet gezien. Dank je wel wagen. Ik ga de weg toch in met enige twijfel omdat de wegwijzers er totaal anders uitzien. Mijn vastberadenheid neemt de bovenhand. Ik neem de rest van mijn popcorn. Een korreltje valt op de grond. Ik dacht ‘een korreltje voor Patrick zoals in klein duimpje 🙂  . Bovenaan de heuvel kijk ik naar de mooie natuur rond me heen, in de verte Patrick. Zou dit korreltje dan toch zijn gehad hebben 😉  . De rest van de weg delen we samen. Rond de middag nemen we een stop op de enige plaats waar we kunnen zitten, het muurtje van de kerk.We eten onze picknick en vertrekken nadien richting Pellegrue waar we samen in de refuge zullen overnachten na eerst het enige voedsel die er is in de stad te nemen als avondmaal, ‘  een pizza’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s