Langs velden

image

Samen met Linda aan de ontbijt tafel. Linda wandelde een paar jaar terug de weg via Cluny, Norte naar Compostela. De dag gaat via velden en landelijke wegen.
Jonge konijnen huppelen in de velden. Zwaluwen scheren over de velden. Camille bloemen verspreiden een aangename geur. Fazanten laten me telkens schrikken wanneer ze uit de gracht komen gevlogen en ik schrik hen op mijn beurt. Af en toe is een vlinder te zien. Mijn huid voelt klam.
In Wagnelee roept een vrouw “Vous faites le Chemin?” Ik draai me om “Une parti madame”. “Oh, je le dit a mon mari il sera content”. Ondertussen is de man buiten gekomen ‘Ghislain’. Mijn drinkfles wordt bijgevuld. Een koffie aangeboden. Ik vertrek met een banaan rijker.
In Fleurus sta ik te kijken op mijn gps. Op de . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s