Pasen

img_20180329_2236231087983206005688331.jpg

Dag Allen, ik wens jullie allen een Zalig Pasen. Vandaag start ik een nieuwe pelgrimstocht naar Compostella via Assisi en Rome. Mijn intentie is om op Kerst 2018 aan te komen in Santiago de Compostella. Een tocht van ongeveer 7000 km te voet. Om mezelf aan te moedigen ga ik een uitdaging aan.

Ik ben nl. op zoek naar 7000 mensen die met mij deze uitdaging willen aangaan door samen 7000 euro in te zamelen voor ‘Een hart voor ALS’ vzw. Hulp is welkom: Delen, liken …

Hoe kan je helpen:

Door zoveel mogelijk te verspreiden, delen, er over te spreken… Door de pagina te liken. En misschien door 1 euro te doneren samen met nog anderen.

Doneren kan hier:

https://www.dono.be/actie%2F7000-km-voor-als#.WqjP9E_vLqB

Meevolgen kan hier:

De pelgrimstocht kan je volgen via onderstaande link https://www.facebook.com/7000Xverbonden/ of via hier.

Je kan je ook altijd inschrijven op deze blog, telkens wanneer een nieuw verhaal komt ontvang je dan per mail een bericht. Dit kan door onderaan een tekst het kleine blauwe rechthoekig kader ‘Volg de weg naar…’ aan te klikken.

En misschien tot straks tijdens of na de Paasviering om 11 uur in de Sint-Baafskathedraal te Gent.

Tot dan,

Ik kijk ernaar uit,

Hartelijk dank,

Jasmine

2 gedachtes over “Pasen

  1. Vogeltjes zingen vrolijk hun lied, ik denk aan jou… ga lieverd… en ik wens je iedere stap die je zet een stap naar waar je wil gaan… in vreugde rust blijdschap en verassende mooie dingen… ik dank je voor het delen van je gevoelens en belevenissen… ik leer… van jou… BUEN CAMINO…. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s