De Buizerd – boek/livre

‘Hoi Jasmine, gisteren kwam er plots een pakje uit België in de brievenbus terecht 🙂 Ik ben hem nu aan het lezen onder onze cypres in de tuin, heerlijk weertje. Het is een prachtig boek, ik ben helemaal mee op weg, bedankt, het doet mij goed te lezen in je boek dat er mensen zijn die bewust zijn van de kracht van verbinding, van openheid, het doorbreken van je grenzen, in harmonie met zichzelf en de omgeving. We zijn nooit alleen op ons onderweg zijn. Nogmaals bedankt voor dit moment van puur leesgenot en achteraf nog tijd voor bezinning en als fervente wandelaar, nog een avondwandelinggetje en meditatie erboven op.’
‘Het boek kwam toe op het juiste moment. Je hebt talent om jouw lezer in de juiste sfeer, energie en vibe te brengen, dat is echt een gift.- Griet

j_als-de-buizerd_217x217_nl

‘Als de buizerd me de weg wijst’ van Jasmine Debels – een pelgrimstocht doorheen België, ten voordele van onderzoek naar ALS (Amyotrofe Laterale Sclerose)

Het eerste boek over een pelgrimstocht via alle Sint-Jakobskerken in België. In 80 dagen België rond. Een weg verbonden via alle wegen die leiden naar Compostela.

Zin in een ontmoeting met de buizerd en de auteur en wens je iets te organiseren, met plezier kom ik vertellen over het boek, de weg en het ontstaan. Neem gerust contact via de pagina – Ontmoeting

De verkooppunten kan je hier vinden.

Alvast bedankt voor je steun in dit project ten voordele van ALS

Het boek heb je voor €19,95, telt 204 pagina’s met ongeveer 200 verschillende foto’s. Een opsomming van de weg, landkaart van België met overzicht van alle Sint-Jacobskerken, een persoonlijk dagboekverslag en zeven illustraties. In de middenkatern zwart-wit beelden over Magda en Alain. Het boek is in twee talen Nederlands/Frans.

‘Quand la buse me montre le chemin’ de Jasmine Debels – un pèlerinage à travers la Belgique, au profit de Maladie de Charcot.

Envie de découvrir le projet de près, soyez la bienvenue sur la page Facebook

Ou une rencontre avec l’auteur – bienvenue sur la page – Ontmoeting

j_als-de-buizerd_217x217_fr

Le livre €19,95. Un livre de 204 pages avec environ 200 photos, une carte géographique sur laquelle toutes les églises Saint-Jacques sont mentionnées, ainsi qu’une courte description du parcours. Un journal personnel racontant les expériences en cours de route et sept dessins. Au milieu du livre un livret avec des photos en noir et blanc de Alain et de Magda. Le livre est imprimé en néerlandais/français.