Op weg, onderweg

Op weg, om onderweg in ontmoeting te gaan met je diepste ‘Zijn’ naar je bron.

‘ Terug van een fijne ERVARING . Ik wist niet dat onderweg in STILTE zó intens kon zijn , zó bevrijdend ….De ontmoeting met de natuur , met jezelf en een fijne START om verder te stappen ( in stilte ) op mijn pad.’ – Rita.

‘Nous cherchons simplement à…”Être” et “devenir ce que nous sommes” en vérité.

Met deze woorden nodig ik je graag uit om samen te wandelen.
Durf je niet alleen op stap, weet je niet goed hoe eraan te beginnen, zit je met zoveel onbeantwoorde vragen , zoek je een moment om te onthaasten, te herbronnen.

Samen op weg om onderweg in ontmoeting te gaan met je diepste ‘Zijn’ naar je bron.

Voel je dat je moment er is, welkom.

We nemen de tijd om in stilte en in het moment onze innerlijke bron te ontmoeten.
We gaan in verbinding met onszelf, de ander, de natuur. We laten gedachten los en gaan gewaarworden.

 

Allen welkom!

Op het programma:

– creativiteit, dans, meditatie, wandelen in bossen, langs velden. Er zijn momenten van stilte en momenten waar we elkander gaan ontmoeten vanuit de stilte.

Waar en wanneer:

Afhankelijk van de noden en tijd

Hoeveel betaal je.

Je betaald wat jezelf nodig hebt, verbruikt…wens je een B&B, een jeugdherberg, een tent of onder de sterrenhemel. Eet je graag een uitgebreid menu op restaurant of eerder een picknick op een bank in het bos…alles is dus afhankelijk van je eigen noden.

 

Mijn begeleiding, de rijke ervaring , de wijsheid die ik zelf heb verworven op ‘De weg deel ik met plezier en van harte met anderen. Dit wens ik te doen zonder enige vergoeding. Zodat het verworven mag verder blijven groeien in zuiverheid.

Indien je dit toch wenst te doen, dit kan op basis van een vrije bijdrage. De vrije bijdrage gaat dan naar het goede doel en project ‘de buizerd’

Interesse!

via e-mail: debels_jasmine@hotmail.com