Activiteiten

Op weg, om onderweg in ontmoeting te gaan met je diepste ‘Zijn’ naar je bron.

‘Nous cherchons simplement à…”Être” et “devenir ce que nous sommes” en vérité.

REIKI – Usui Tibetan Reiki Master

Reiki – rei ‘geest of ziel ‘ en ki ‘levensenergie’ – is een Japanse helingswijze en betekent ‘Universele Levensenergie’. Het is geen methode of techniek.

Bij een reiki-behandeling wordt Universele Levensenergie doorgegeven via een zachte liefdevolle aanraking van mijn handen op je lichaam. Zelf hoef je niets te doen, je ligt gekleed op een behandelingstafel en ontvangt. Hierdoor gaat Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. De energie wordt niet gestuurd, zij gaat daar waar ze op het moment, in het Nu, nodig is en helpt zo het lichaam weer in balans te brengen. Iedere behandeling is verschillend. Je kan lichte prikkelingen, tintelingen, warmte die door het lichaam stroomt, een diepe rust,  gedragen worden, innerlijke vrede … elke ervaring is anders.

In een ideale situatie kan ki onbelemmerd door het hele lichaam stromen, maar door allerlei oorzaken is dat soms niet het geval: ziekte, spanning, stress, vermoeidheid, milieuvervuiling of ongezonde voeding.
Er ontstaan dan blokkades waardoor het lichaam uit balans raakt en er psychische en lichamelijke klachten kunnen optreden.

De positieve energie van reiki heft de blokkades op en zorgt dat de ki weer vrijelijk door hoofd en lichaam kan stromen. Reiki wakkert ons zelfgenezend vermogen aan, versterkt ons immuniteitssysteem, vermindert fysieke pijn en angst, versnelt onze bewustwordingsprocessen, zet verandering in gang in onze gedrags-, gevoels- en denkpatronen. Bevordert rust en harmonie zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau. Reiki brengt je bij je innerlijke kracht.

‘Reiki geneest niet, reiki helpt mensen zichzelf te genezen’.

Praktische info

Wens je een afspraak te maken voor een Reiki behandeling, dit kan via het contactformulier.
We zoeken dan samen naar een gepast moment.

VOORDRACHT

“Ik was één van de gelukkigen die er gisteren op de eerste avond mocht bij zijn en ik voel me vervuld en heel dankbaar. Diep respect Jasmine Debels voor je pad, voor je ZIJN, voor de openheid en kwetsbaarheid waarmee je je verhaal brengt een verhaal dat zoveel verder gaat dan als pelgrim stappen op het pad, zoveel verder gaat dan de woorden …. stille verbonden groet 🙏❤️ “- Mireille Verplancke

” Dankbaar er bij geweest te zijn. De verbondenheid, het delen, de uitnodiging tot openheid, het aanraken van thema’s die ik nog even verder mag laten doorwerken…❤”- Ann Willems

Pelgrimeren – De weg naar mijn ‘Zijn

In huiselijke sfeer vertel ik jullie over hoe mijn pelgrimeren tot stand is gekomen en over mijn acht maanden pelgrimeren.
Van België naar Monte San’t Angelo en terug naar België. Via verschillende belangrijke krachtplaatsen: Pavia, Rome, Abbadia di Pulsano, Assisi, Sacra di San Michele, Vézelay, Mont Saint Michel.

Een weg van voortdurende beweging. Niet enkel de beweging van het wandelen en aarden, ook de beweging van het heilige veld naar mijn Zijn.

Een weg van hartelijke, bijzondere ontmoetingen. Verbondenheid. Van ontvangen en delen. Van vertrouwen en Liefde.

We starten de avond met een cirkel van verbondenheid.
Nadien deel ik hoe de weg tot stand is gekomen. Een pauze.
Na de pauze is er ruimte voor vraag en antwoord.
We sluiten de avond af in Stilte.

Welkom

Samen op weg, op weg naar de essentie