Stilteweekend

Nous cherchons simplement à…”Être” et “devenir ce que nous sommes” en vérité.

img_20181115_0944341657829808840364925.jpg

Met deze woorden nodig ik je graag uit voor een nieuwe vierdaagse waar we het grootste deel in stilte doorbrengen.
Een vierdaagse om te onthaasten en herbronnen. Op weg gaan om onderweg in ontmoeting te gaan met onszelf.

Om de stilte waar te nemen kunnen we niet anders dan zwijgen. Geen zwijgen vanuit een moeten, wel eerder vanuit een vaardigheid om ons zo te kunnen open te stellen.

We nemen de tijd om in stilte en in het moment onze innerlijke bron te ontmoeten. We beluisteren onszelf, een weg van bewustwording.
We gaan in verbinding met onszelf, de ander, de natuur. We laten de gedachten los en gaan gewaarworden.

Stilte hoef je niet enkel zittend of liggend te ervaren, ook in beweging kan je de stilte in jezelf ervaren, zelfs in een luidruchtige omgeving. Een weg naar diepere verbondenheid met jezelf en de ander. Je gaat zelfs zonder woorden communiceren.

Wanneer je vanuit die stilte in communicatie gaat met de ander. Krijgt de relatie met de andere een veel diepere betekenis en rijker aanvoelen. Heb je de wens en/of voel je de nood om in woorden te gaan, het kan.
Hierin kan je eerst gaan stilstaan wat die woorden inhouden, wat betekenen ze voor je er uiting aan geeft, welk gewicht dragen ze, wat zit erachter, van waaruit ontstaan ze… . Het bewust hiermee omgaan biedt je de kans en de mogelijkheid dat woorden verdwijnen,waardoor je in de plaats kan gaan gewaarworden en inzichten ontvangen. Waarbij de kans ontstaat dat de woorden een diepere betekenis krijgen binnen in jezelf.

Rust en stilte in voortdurende beweging ervaren, een eenvoudige manier om te herbronnen en ontspannen thuis komen.

  • ‘ Terug van een fijne ERVARING . Ik wist niet dat onderweg in STILTE zó intens kon zijn , zó bevrijdend ….De ontmoeting met de natuur , met jezelf en een fijne START om verder te stappen ( in stilte ) op mijn pad.’ – Rita.

Op het programma:

– ademhalingsoefeningen, Reiki (voor wie wenst) , meditatie, bewustwording oefeningen, wandelen in bossen en langs velden, vrije tijd.
We blijven zoveel mogelijk in stilte aanwezig.
(15 km kunnen stappen is een noodzaak)

Hoeveel betaal je/inbegrepen

€140 ( overnachting, maaltijden) ps. Heb je een allergie graag meedelen bij inschrijving.

Niet inbegrepen: vervoer, persoonlijke uitgaven

Waar gaat het door:

In de Ardennen, regio Dinant

Wat breng je mee:

Wandelschoenen, wandelkledij, pantoffels, een leesboek, yogamat en/of zitkussen, dekentje of warme trui voor tijdens de meditatie.

Aantal deelnemers: 5

Inschrijven kan tot en met 14 februari 2019

Inschrijvingen kan enkel via e-mail: jasmine.debels@gmail.com