Voor jullie-pour vous

Nevers… een kaars… gezichten passeren voor mijn ogen…verbondenheid…aan jullie…aan de warme ontmoetingen tijdens deze pelgrimstocht…aan jullie die de deur hebben geopend…aan hen die hun hart en ziel hebben getoond… aan jullie die de tafel hebben gedeeld…samen hebben gelachen…voor de mensen die ik in gedachten steun…voor jullie die ik kracht en licht wens… voor jou,durf je weg te gaan…aan jullie die me hebben gesteund…aan jullie die ergens aanwezig waren…aan de mensen die mijn spiegel zijn geweest….ik dank jullie…voor jullie…een kaars….van harte
Nevers … une bougie … des visages qui passent devant mes yeux … une connectivité … à toi … aux chaleureuse rencontres pendant ce pèlerinage … à toi qui as ouvert la porte … à ceux qui ont partager leurs cœur et âme… à vous qui avez partagé la table … les moment de rire ensemble …poiur toi, je te souhaite beaucoup de force et lumière…pour toi, oses faire ton chemin…à vous qui m’avez soutenu … à vous qui étiez là quelque part … à vous qui m’a ouvert les yeux…je vous remercie … pour vous … une bougie ….de tous cœur…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s