Mijn kern

Hier sta ik dan … een winkelrek vol met kaarten. Tarot kaarten. Ik neem ze in mijn handen. Hmmm… twijfel. Dit voelt niet juist. Ik neem mijn tijd om verder te gaan voelen…de winkeljuffrouw laat me hierin de ruimte en gaat wat verderop staan. Neen, het klopt niet en leg ze terug.

Ik kijk wat verder in de kast en laat me leiden. Eén doos staat te lonken naar me. Op de voorkant staat Jezus. Ik neem ze vast…in beide handen. Een tinteling gaat door mijn lijf, alsof ik omringd ben door een heldere lichte mantel. Het voelt licht, ruim en als een geheel aan…geen twijfel. Herkenbaar. Met zorg neem ik ze mee.

Thuis open ik de doos en breng de kaarten tussen mijn handen. Mijn ogen sluiten ik voel mijn energie stromen. Ik maak ze eigen, ze voelen vertrouwt. Ik voel blijheid.

Ik trek de eerste kaart. … mijn hart wordt geraakt. Vreugde. Een bevestiging op wat ik de laatste maanden heb mogen ervaren, ontvangen en delen. Vandaag herinner ik me de vele keren dat ik je al heb mogen ontmoeten de laatste jaren. Ik was bang, niet bang van jou, bang voor de reactie en oordeel van anderen. En hoewel ze in mijn bovenkamer nu ook aan het protesteren zijn, om wat ik schrijf,  laat ik mijn hart de vrije ruimte en vertrouw. In volle vertrouwen en in liefde laat ik me leiden naar het diepste van mijn kern.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s