Jij… Najaar 2017 (Barro)

In het najaar 2017 stond jij plots voor mij. Ik was in Barro toen je me opzocht… een halte van een paar dagen op mijn pelgrimstocht.

’s Avonds, uren nadien kwam alles tot me binnen. Ik was een beetje van slag toen en kon niet zo goed vatten wat toen gebeurde. Je reed ettelijke kilometers om mij te zien en een vraag te stellen. We waren onbekend voor elkaar. Zomaar… alhoewel, ik kan ik het vandaag niet meer’ zomaar’ zien. De angst zorgde ervoor dat ik me afzonderde en geen verder contact wou.

Jij reed nadien verder richting Vezelay.

Dagen nadien kreeg een e-mail van je. Ik heb deze gelezen, niet op geantwoord. Iets in mij was er niet klaar voor en iets in mij weigerde te voelen wat ik voelde bij het lezen.

Na mijn pelgrimstochten en vooral deze van vorig jaar zijn er in mij dingen duidelijk geworden. De laatste tijd gebeuren er vreemde dingen, alhoewel vreemd… en deze zou ik vandaag kunnen linken aan wat je toen schreef. Want plots kwam deze brief terug in mijn gedachten en raakte me diep in het moment…

Hoewel nog wat angst is, voel ik dat de tijd aangebroken is om met de angst mee verder de inhoud op te nemen.

Jij, sorry, je naam heb ik gewist… ik hoop dat je me nog altijd volgt op de blog.

Als het past voor je, je er goed bij voelt zou ik het fijn vinden elkander terug te ont-moeten… En ik vertrouw dat het zal gebeuren in the right time, right place… Graag via het contact pagina.

Ik groet je,

Jasmine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s