Een hart voor ALS

🙏

Pelgrimeren voor het goede doel

Mijn naam is Jasmine op 1 april/paasdag vertrok ik uit Gent voor een pelgrimstocht naar Compostella via Assisi en Rome. Mijn intentie is om op Kerst 2018 aan te komen in Santiago de Compostella. Een tocht van ongeveer 7000 km te voet. Om mezelf aan te moedigen ga ik een uitdaging aan.

Ik ben nl. op zoek naar 7000 mensen die met mij deze uitdaging willen aangaan door samen 7000 euro in te zamelen voor ‘Een hart voor ALS’ vzw.

HOE!

Dit kan heel eenvoudig.
Doneer 1 euro, samen met 4 andere mensen en je kan al naar de donatie pagina om een min. aan €5 te storten. (zie FACQ onderaan) Of je bent actief in een vereniging, bedrijf, op een feestje, spreek je buren, je vrienden aan… Plaats een schoendoos of een leuke spaarpot en vraag een gift van €1 euro.
Deel zoveel mogelijk de aktie via sociale media, men zegge het voort. Mogelijkheden genoeg.

7000 mensen onrechtstreeks verbinden met elkaar via een symbolische euro en dit ter ondersteuning en bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).

Dit zou echt wel schitterend zijn. Ik zie het al volledig zitten en hoop van harte dat dit zal lukken. Dat we op 25 december 2018 samen deze eindmeet kunnen halen. En dat de sterren mogen schitteren voor deze vereniging die me nauw aan het hart ligt. Wat denk je, zin om mee de uitdaging aan te gaan! Ik kijk er naar uit.

Doneren kan hier

https://www.dono.be/actie%2F7000-km-voor-als#.WqjP9E_vLqB

Wens je de pelgrimstocht te volgen dit kan via https://www.facebook.com/7000Xverbonden/ of via http://www.debelsjasmine.com

Aan donateurs uit Nederland andere Europese landen. Er kan rechtstreeks gedoneerd worden op volgende rekening. Dit is de rekening van het project ‘De buizerd’ ook ten voordele van ALS. Vergeet vooral niet de juiste melding erbij te plaatsen. Jullie bedrag zal ik dan persoonlijk overmaken samen met jullie melding. Alvast bedankt voor jullie steun.

Jasmine Debels
BE95 9731 6667 7558
BIC ARSPBE
met vermelding: Assisi + naam of anoniem

FACQ:

Waarom minimaal 5 euro als donatie?
SOCIALware VZW wil dat er minimaal 90% van het gedoneerde geld bij de vereniging terechtkomt. Bij meeste de betaalmethoden transacties onder de 5 euro wordt meer dan 10% ingehouden door de diverse partijen (banken, creditcard maatschappijen, verstrekkers van elektronische betaaldiensten, belastingdienst, SOCIALware, etc.) waardoor er uiteindelijk minder bij de vereniging terechtkomt. Wij vinden dat er minimaal 90% bij de vereniging terecht moet komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s