Bergerac

image

22 en 23 mei – Een dagje rust bij Anne-Sophie (collega fotograaf.Auteur van het boek ‘Souvent, Regine oublie’), Thierry en de kinderen, Octave et Louis, werden twee dagen rust. Anne-Sophie ontmoette ik vorig jaar voor de eerste keer in Barrobjectif.  Een fijne 2 daagse met een bezoek aan Locale 26 waar het onderwerp fotografie niet ontbreekt. Een boeiende voordracht over archeologie.  Genieten van het samen zijn met de kinderen. Gezellige babbels. Boodschappen met Thierry in de supermarkt waar ik met grote ogen sta te kijken naar zijn efficiënte manier van winkelen. Aan de kassa aankomen en vragen of ik zin heb in popcorn. Ik zie in zijn ogen het plezier van het ‘kind’ in hem om het klaar te maken. Ik kan dit hem niet ontnemen.  Hij rent door de winkel heen en terug met een grote glimlach. Ik geniet van dit te mogen zien. Mijn voeten hebben er deugd van om te rusten en gelukkig verdwijnt de zwelling. De kinderen afhalen naar school en bij het naar huis rijden horen we Octave zingen uit volle borst ‘Aleluia,  alleluia. Il y a de la joie dans mon coeur.  Aleluia je chante pour toi’. We eindigen met zijn drieën uit volle borst. Het was een fijn samen zijn en weerzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s