Snikheet

image

12 juni – Snikheet en dit al van ’s morgens vroeg. Geen tikkeltje wind. Ik voel mijn voeten zwellen.  Na een uur, een bar in een piepklein winkeltje.  Mijn rugzak gaat vlug van mijn rug. Ik vraag of iemand een schaar bij zich heeft. “Oui”, roept Dédé die ondertussen is toegekomen.  Mijn mouwen gaan eruit. In Torres de Río ga ik binnen in de achthoekige kerk uit de 12 eeuw met het prachtig authentiek kruis uit begin de 13 de eeuw. Ik verlaat de regio van de Navarra en kom in de regio van de Rioja, gekend om zijn wijn. De velden staan vol klaprozen. Door de warmte,  geen wind heb ik het gevoel bijna te stikken.  Ik ben dan ook heel blij aan te komen in Viana. Samen met Jenny gaan we eten halen, koken. Het begint te regenen.  Zelfs dit heeft de straten in Viana niet afgekoeld.  Een luie namiddag op een terras. Welverdiend 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s