Oud en nieuw

wp-image-171715821jpg.jpg

27 augustus – Nisramont

La Symphony des Saveurs, dit klinkt niet enkel goed in de oren, ze hebben er heerlijke lekkernij. Brigitte zet haar bij terwijl ik een koffie drink. Onderwerp, vrouwen, moeder zijn en kind zijn. Ontspannen. Pas op de middag verlaat ik Houfalize. Allé, dat denk ik. Meer dan drie kilometer loop ik de verkeerde kant op. Loop ik terug via een kortere weg, om dan nog eens moeten terug te keren omdat ik mijn podometer ben verloren. Driemaal ben ik de . . .

Een gedachte over “Oud en nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s