De Ourthe

wp-image-336322105jpg.jpg

28 augustus – La Roche
Ik had het best wel naar mijn zin aan de oevers van de Ourthe. Ik volg een pad richting La Roche aan de andere kant van de oever waar de GR 57 ligt. De eenden blijven rustig drijven wanneer ik langskom. Af en toe is het noodzakelijk om de grote rotsen te bewandelen in het water daar een hindernis me verhinderd op het pad te blijven. Vele ontwortelde bomen verhinderen de doorgang, dan is het of klimmen en dalen, of kruipen. Rugzak af, op, af…het gebeurt . . .

. . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s