Fabrice

wp-image-1905104670jpg.jpg

29 augustus – La Roche- Bande
Ik haal mijn oordoppen uit. Ik hoor een paard onder mij schoppen tegen de wand van zijn stal. Ook wakker. In de vila ‘Les Olivettes‘ eet ik een ontbijt. De vila is getekend door de tijd. Er hangt een huiselijke sfeer. Christine de eigenares blijft de vila verder zetten ook al is het niet eenvoudig, weet ze te vertellen. Een vrouw met veel moed. Een prachtige eetzaal. Aan de muren jachttaferelen. De vele kristallen glazen verwijzen naar een roemrijke periode. Voor mij een kachel, een oude eiken tafel met daarop een fruitmand. Achter mij de zonsopgang. We praten over hoe La Roche was en de evolutie van het hotel, restaurant die nu Chambre d’Hotes is geworden. Een ideale plaats voor . . .

. . .

Een gedachte over “Fabrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s