Jenny

image

16 juni – In tegenstelling tot wat ik dacht was het samen slapen in de kerk een meevaller. Het ontbijt verliep in alle rust. Chapeau voor de hospitaliero die hier vrijwillig ons verwennen.  Nog even tanden poetsen en klaar voor vertrek.  Om de hoek van de kerk staat Yung Kyung en Jenny me op te wachten aan de cyberplaats. Jenny en ik nemen afscheid van elkaar. Ook dit hoort bij de weg. Nieuwe ontmoetingen en dan loslaten. Elk zijn eigen weg. Ik zal het samen zijn wel missen. Een lieve meid. Ik hoor haar glimlach nog klinken in mijn oren. Een deel van de weg loopt vandaag langs een autoweg en toch midden de natuur. Het geluid van de wagens komt af en toe de rust en de zang van de vogels storen. In Belorado zie ik nog even Jenny. Ik vraag haar of het ok is om samen de Santa Maria kerk te bezoeken. Een mooie  afsluiter. Het weer is afwisselend.  Deze namiddag bekijk ik even de beelden die ik nam, alsof het gisteren was. Straks nog even lezen in het boek die ik van Joce kreeg ‘Alix de Saint-André, En avant, route!’. Eten en slapen. Ik ben moe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s