Villafranca

image

29 juni – Kleine pittoreske dorpjes, fruitboom gaarden, wijnvelden… Tussen de overweldigende geur van Brem, de vele bijtjes die zoeven in de Digitalis kom ik laat in de voormiddag aanin Villafranca.  Een terras, de zon, café con leche.  Schoenen die uitgaan. Armen en kuiten die ingesmeerd worden. Ik sluit even mijn ogen en geniet van de warmte op mijn huid… Even later wandel ik een brug over en verlaat ik de stad via een autoweg.  De weg neemt me mee de bergen in. Vierentwintig kilometer verder en na verstand op nul kom ik aan in Trabadelo.  In de albergue zijn we maar met vijf pelgrims. ’s Avonds gaan we samen naar het restaurant.  Om eenentwintig uur lig ik in mijn bed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s