Brabants Amazone woud

image

5 juli 2015 – Met een interessante bundel over Janusz Korczak verlaat ik het huis van Carolien. Een knuf en hop een nieuwe dag. Terug via het Abdij van ’t Park de velden in. Om de zoveel minuten vliegen er montainbikes naast me heen. De één kondigt aan de andere niet. Op een afgestorven boom twee pijlen.  Vezelay zoveel kilometers, Compostela zoveel. Er boven een schelp. Een aangenaam gevoel en . . .

 

3 gedachtes over “Brabants Amazone woud

  1. Wel ik moet u bewonderen als ik dat allemaal lees in die warmte van de vorige week jamer dat ik niet met auto kan rijden anders was ik in Gent op 25 Juli doe zo voort beste dada 👍💐

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s