Leuven

image

4 juli 2015 – De koffie staat klaar. Glutenvrij brood. Roger bakt een eitje voor mij. Terwijl Alida mijn kleren opvouwt. Een gezellige babbel aan het ontbijt. Voor mijn vertrek nog even de familie beelden bekijken.
Na 15 mininuten wandel ik door open vlaktes en velden.  Geen schaduw te bespeuren.  In de verte het geluid van de wagens op de autosnelweg.  Af en toe nog een opstijgend vliegtuig.  Mijn voeten zwellen en ik voel een druk tegen de schoenwand. Het zweet staat op mijn huid. Negen uur in de morgen. In de verte een groep stilstaande fietsers. Eén fietser roept,  ” Een voetganger. Plaats makeeennn”. De groep opent zich en ze beginnen te applaudisseren.  “Ga jij naar Compostela”? , vraagt . . .

3 gedachtes over “Leuven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s