Chiny

img_20160703_073346.jpg

2 juli – Cunjon – zes uur dertig. Mijn ochtendritueel, kaarsen aansteken. Naast het altaar twee vazen, roze en witte. Met mijn drinkfles vul ik de vaas van de witte rozen, geen water in de vaas. Zou zielig zijn om een verwelkte bloem te zien staan. Ik verlaat de kerk met op de stoel een briefje met mijn wensen voor het huwelijkspaar.

Naast mij krioelt het van de kikkertjes, ze zijn amper een vingerkootje groot. Een niet fijn gevoel . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s