Klavertje vier

wp-image-1324149651jpg.jpg

22 augustus 2016 – Messancy – Arlon
Na de hevige regenbui gisteren en nog wat voorbereidingen, vertrek ik met de trein terug naar Messancy. Een lieve treinbegeleidster in Namen weet me te vertellen dat ik het best in Libramont uitstap wegens langdurig wachten in Arlon voor de volgende trein.

In Messancy neem ik de weg waar ik geëindigd ben. Met veertig dagen er tussen en toch voelt het aan alsof het gisteren was. Wat is tijd wanneer je dit mag beleven, voelen! Wat wel in tijd veranderd is, is de natuur. Andere bloeiende bloemen, afgemaaide . . .

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s