Zwembroekje

wp-image-1014753798jpg.jpg

25 augustus – Bastogne
Een naaldbos. Een waterstroom. Het gekrijs van de buizerd. Een schaduwspel tussen de bomen. Dansende bladeren. Een zacht bed van mos. Gehurkt en niet bewegend maak ik een filmpje van een wit pluimpje. Ik hoor stappen. Voorzichtig en zo stil mogelijk kijk ik op om geen geluid te maken. “Bonjour”, hoor ik met al een meer zelfverzekerde stem. Een zacht gelaat kijkt me aan. De man met het zwembroekje die ik gisteren heb ontmoet. Ik geraak in de war. Euh, hoe . . .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s