Grenzen

image

16 juni – Mijn gps. Oeps, geen route, ik ben deze vergeten in te brengen in het toestel. Duidelijk nog een groentje met dit toestel of zou ik iets anders mogen ontdekken. Mijn visueel geheugen zal me wel helpen.
Langs de Schelde zet ik mijn weg verder richting Ronse. Ter hoogte van Pottel verlaat ik de schelde voor eventjes en volg ik verder het Gr pad. Een klein gehucht. Een grote woonst trekt mijn aandacht. Zou dit een klooster geweest zijn? Een groot geel bord, een foto en kleine letters aan het smedenhek, doen me vermoeden dat het te koop is. Vijventwintig kamers, eetzaal, keukens… Mijn fantasieën slaan op hol. Blauwe regen , rozen, Verbena bonariensis, stokrozen, lavendel… Pastelkleurige luiken. Eik, blauwsteen en veel natuurlijk materiaal. Een grote praktijk ruimte. Drie generaties. Een samenwonend project. Mensen die komen, mensen die gaan.

Ik stap verder. Het huis verdwijnt uit mijn zicht.
Een smal pad langs een omheining. Een Duitse . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s