Zoniënwoud

image

3 juli 2015 – Ik ga naar de koelkast. Op het beleg een leuke verrassing van de studenten. Een dessertkoek. Ik maak mijn picknick klaar.
Check mijn rugzak. Niets vergeten!
Ik trek de voordeur achter mij dicht terwijl de studenten nog slapen.
In Watermal-Bosvoorde wandel ik door een mooie wijk. Wanneer ik hier door wandel heb ik niet de indruk in België te zijn. Alle raamwerk en deuren zijn in het geel gekleurd.  Rond de middag kom ik aan in het Rood-Klooster, aan het begin van het Zoniënwoud.
Een bank in de schaduw. Een vrouw, op wacht … naar een man. Te laat! Een fietser komt aan gereden. In een mum van tijd haalt hij zijn picknick uit, eet het op en zit zo weer op zijn fiets. Ze vraagt me of ik al lang op weg ben. “Ik ben hier om een ommekeer te maken in mijn leven. Ik wacht  mijn ex-lief op. Hij blijft . . .

 

4 gedachtes over “Zoniënwoud

  1. Goed bezig meisje. Het is een aantal dagen geleden dat ik je blog nog eens bekeken en gelezen heb. Mooi en tevens ontroerend. Als ik zo vrij mag zijn om te zeggen dat ik je verhalen meevoel. Een ander “mens” ben je zeker. Hou er de moed in en drijf verder naar je doel vol bewondering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s