GR 126

image

28 juni – Chooz – Een dagje rust in gezelschap van vrienden. Diepe intense gesprekken. Wederzijds respect. Het was deugddoend.
Af en toe steek ik mijn neus in mijn vers gewassen sasjh (mijn multifunctionele Marokkaanse sjaal, warm wanneer het koud is, fris wanneer het warm is, ideaal als tasje. Hoofddeksel en oersterk).
De GR 126. Met de uitleg van Gerard ivm dierensporen in het bos, ga ik op ontdekking. Everzwijn, hert, ree, blaireau. De Digitalis staat in massa in het bos. Vergezichten doen me denken aan de Pyreneeën. De afdalingen aan Roncesvalles. De stenen aan O Cebreiro. De bossen aan Galicië. Ik doorkruis het bos van Langues Virées. Geen sporen van honden, paarden die verwijzen naar mensen. Uren alleen . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s