Bijna

image

24 juli 2015 – Een telefoon rinkelt. De slaapkamer naast me. Ik draai me nog even om. Mijn ogen openen. Waar ben ik! Half wakker. Ik herken de ruimte niet. Een droom. Oh ja, ik ben in Heusden. Een korte wandeldag staat op me te wachten. Een ‘tikken’eitje bij het ontbijt, hmm. Ik geniet van de lange ochtend. Samen met Janus proberen we een uiltje te maken met zo een elastiekjes. Zo van die elastiekjes die een rage zijn. In mijn jeugd waren dit scoubidou’s. In het boek ‘de vos en de haas’ help ik Janus met lezen, wat doet hij dit goed. Kort na de middag help ik nog even in de tuin. Tuinieren is al altijd één van mijn favoriete bezigheden geweest, behalve in het najaar, dan zijn de spinnen voor mij te aktief 😉
In de vroege avond wandel ik nog een kleine tien kilometer tot in Gentbrugge. Via de Gentbrugse meersen wandel ik langs de Schelde. In de verte zie ik de historische Gentse torens. Na veertig dagen wandelen terug zo dicht bij huis mogen zijn, het doet wel iets. Het ontroerd me en maakt me ook blij.
Rond negentien uur kom ik aan bij Jacqueline. Mijn voeten vinden dit niet erg, integendeel 😉 . Uitkijkend naar de volgende dag val in ik slaap.
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s