Een shock

img_20160704_234117.jpg

4 juli 2016 – Tintigny – Met de topografische kaart wijst Philippe me de weg. Met vogelgezang wandel ik ingetogen de dag in, de streek van ‘le Gaume’. De grond heeft een andere structuur. Zanderig, dit komt me ten goede voor mijn voeten. Ik heb het eventjes gehad met de modder. Ook de kleur van de grond en gebouwen is veranderd, geel ipv grijs. Een overstromend beekje. Met wat stenen en takken zal ik me proberen aan de andere kant te begeven…tot ik zie dat ernaast een wegje ontstaan is door mijn voorbijgangers 🙂

De wind, het is alsof een natuurlijke orgel hier ontstaat in de bossen. Mijn lichaam voelt zwaar en moe. In Fratin ben ik opzoek waar ik even . . .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s