Bra

wp-image-829883583jpg.jpg

31 augustus – Erezee – Bra

Vers brood, zelfgemaakte rabarber konfituur met gember en kaneel. Het ontbijt. We hebben het over religies, geloof, andere culturen en nog zoveel meer. Geen evidenten onderwerpen wanneer de ene persoon gelovig is en de andere niet, alhoewel een Atheïst is toch ook gelovig (knipoog). Elk met onze eigen visie, waarheid, gevoel. Met elkaar in respect voor elkanders ‘zijn’, zonder elkander te willen veranderen. Samen. Fijn te zien dat ogen blijven sprankelen ook al is de visie zo verschillend. In harmonie met elkaar.

We geven elkander een zoen. Ik verlaat het kerkplein van Erezee richting Vaux Chavannes. Het is warm. Ik wandel afwisselend in bossen en op harde wegen. Mijn voeten beginnen pijn te doen, het gevolg van de harde wegen. Ik heb de laatste twee dagen ook te weinig gedronken, foei. Mijn lichaam voelt zwaar. Boven mij elektriciteitsdraden en speelse niet stilzittende zwaluwen. Het krioelt van deze plezante speelse vogels. Voortdurend afwisselend van draad. In Manhay vind ik eindelijk een café. Oh wat zal een heerlijk potje koffie me deugd doen. Hm, ik hou mijn neus boven de welriekende koffie en strekt mijn benen uit. Een man komt binnen. Hein, droom ik nu, zie ik juist, “Marc!”. De man draait zich om, inderdaad het is Marc, samen hebben we een gemeenschappelijke vriend, Ronny. Ronny schreef het schitterend boek ‘Robin&Rudjard‘, die ik jullie kan aanraden. Het potje koffie smaakt dubbel . . .

 

. . .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s